DONG Energy

DONG Energy vægter fagligheden højt. Alle deres ledere og specialister har både erfaringen og kompetencerne. Men graden af erfaring kan variere. Det kommer an på jobbet. Generelt er det dog sådan hos DONG Energy, at det er et sted for kompetente og ambitiøse medarbejdere. Det skaber også en forventning til kommende medarbejdere.

“I dag taler vi ikke om jobs, men om karrierer. Alle vil gerne gøre en forskel. Så det gælder om at tro på det man arbejder med. Hos DONG Energy gør vi en forskel, og det skinner igennem hos vores medarbejdere”, forklarer Charlotte Bryldt Theisen, Employer Branding Manager hos DONG Energy.

Læs også Peters historie om, hvorfor han skiftede til DONG Energy

Det lægger DONG Energy vægt på:
Du skal være forandringsparat. Måden at arbejde med energi ændrer sig konstant, og du skal være parat til at arbejde i en foranderlig hverdag præget af kompleksitet i arbejdsopgaverne.

Du skal være i stand til at samarbejde på tværs af fagområde. Mange projekter kræver et samarbejde mellem fagspecialister, projektledere og samarbejdspartnere. Du skal derfor kunne samarbejde med mennesker af forskellig nationalitet, alder, køn og uddannelsesmæssig baggrund.

Er du virksomhed og kunne du tænke at fortælle, hvordan I gør det hos jer? Kontakt her